пї Over Linda Klinkhamer - Link Begeleiding

Over Mij

Ik ben in 1980 geboren in het mooie Utrecht, in Nieuwegein opgegroeid en na de Havo ben ik in Utrecht de studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlening gaan doen. Ik haalde in 2002 hiervoor mijn diploma.

Na mijn studie heb ik op een leefgroep gewerkt waar ik kinderen heb mogen begeleiden met psychiatrisch ziektebeeld, ADHD, ASS en licht verstandelijke beperking.

Daarna heb ik als orthopedagogisch gezinsbegeleider ouders en kinderen behandeld, die zware problemen ervoeren in de opvoedingssituatie waarbij ik gedreven was de problemen in kaart te brengen en ouder en kind te coachen. Mijn werkzaamheden bestonden uit; dagstructuur aanbrengen, (nieuwe) huisregels opstellen voor het gezin, (anders) naar elkaar leren luisteren, het gedrag van ouders en kinderen observeren, analyseren, behandelplannen schrijven, meedenken, confronteren, activeren en stimuleren. Ik heb in 2007 de post-HBO opleiding Intensief Ambulant Gezinsbegeleider afgerond.

Vanaf 2008 tot nu.... Link Begeleiding! Ik vind het fantastisch dat ik zorg op maat kan bieden en vanuit een vertrouwensband kan werken met de client en zijn of haar ouders/ partner aan een positieve ontwikkeling van de client en zijn of haar gezin. Respectvol, transparantie, professioneel en competentiegericht zijn kernwoorden passend bij mijn manier van werken.

Inmiddels woon ik sinds 2015 met heel veel plezier in Diemen, ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Ik ben in het bezit van een SKJ registratie.