пї Recensies Link Begeleiding

Recensies

Laat middels ons contactformulier of via Google Maps een berichtje achter als je iets kwijt wil over je ervaring bij Link Begeleiding of over onze zorg. Alle tips en tops zijn welkom en kunnen ons helpen onze zorg te verbeteren.

Hieronder de recensies die klanten hebben geschreven over Link Begeleiding op de website van Persalso Hulpgids :

 • "Linda doet geweldig werk met onze kinderen. We zijn heel blij met haar en de zorg die ze ons verleend. Linda is ook heel betrokken bij het hele gezin, voornamelijk is ze bezig met mijn kinderen die extra zorg behoeven, maar ze heeft ook oog voor ons jongste kind (zonder PGB). Als wij als ouders vragen hebben gaat ze hier ook altijd prettig mee om en komt met bruikbare tips en adviezen. Ze laat ons vrij in wat wij van deze tips en adviezen gebruiken. Al met al zijn wij dus heel tevreden en blij met Linda."
   
 • "Een zeer ervaren en prettige zorgverlener, die stevig in de schoenen staat en weet waar het om draait."
   
 • "Linda is een heel toegankelijke en betrouwbare hulpverlener. Respect en openheid staan bij haar hoog in het vaandel en bij mij ook, dus voor mij is ze perfect."
   
 • "Linda Klinkhamer is vooral erg geduldig en houdt veel rekening met welke aanpak past bij de kinderen waar ze mee werkt. Erg veel aandacht voor de individuele wensen en noodzakelijkheden van het kind. Ze is zachtaardig maar ze weet precies in te schatten wanneer ze de touwtjes even strakker moet aantrekken. Ik ben zeer tevreden over Linda en haar manier van werken."
   
 • "Onze zoon gaat altijd graag met Linda mee op logeerweekend. Vooral de kleine groep kinderen en de vaste begeleiders vind hij erg prettig. Het programma is altijd leuk en de kinderen hebben daar zelf ook een stem in."
   
 • "Linda heeft 'n aantal jaren onze autistische zoon begeleid en daar zijn zowel onze zoon, als wij zeer tevreden over."